E-mail: Cindy2.pan@outlook.com
Valutor:
2017 Betmar Vanessa Swinger Cx66f2u Outlet

2017 Betmar Vanessa Swinger Cx66f2u Outlet

  • Modell: SKU 0303

1,241.8 SEK  554.8 SEK

Vänligen välj:
Kund Vittnesmål-Betmar Vanessa Swinger- Purple
Min mor bestämde hon behövde en hatt för en formell bröllop, där hon var farmor av brudgummen. Hon har cancer, och med sitt håravfall var mycket medveten om sig själv. Som hennes son, ville jag hitta henne rätt hatt som skulle få henne att känna feminin och vacker, och även dölja sin brist på hår. Jag beställde en mängd Bertmar hattar, i hopp om att hon skulle hitta en hon skulle vilja. Denna Betmar Vanessa Swinger var det perfekta valet! Det var lätt, inramade hennes ansikte vackert och såg vacker och mjuk i solljuset. Hon kände sig som drottningmodern of England, och hon fick många komplimanger på hennes vackra hatten. Din personal var så fantastiskt att hjälpa en man navigera i en värld av damer klänning hattar. Jag kommer att vara evigt tacksam för ditt företag för att göra min mor känner så underbart på bröllopet.
Med vänliga hälsningar, Paul Kelly
komprimerbart och krossbart !!!
Betmar Vanessa Swinger är ett av de bästa klänning hattar skapas och du kommer inte ångra att lägga det till din garderob.
Det är helt komprimerbart och krossbart!
all organza kroppen är extremt lätt och väl ventilerad. Tonal organza flyter runt torget kronan och brättet. Review, en enkel dubbelskikt båge tillverkad av tonal organza accenter kronan
4" brätte
Storlek. crown
5" .:. 1-storlek passar de flesta, passar upp till storlek 7 1/4 bekvämt .
Lägg till i varukorg: