E-mail: Cindy2.pan@outlook.com
Valutor:
Elegant Jaxon Hattar Panama Arbetar Hatt Ln4t2m Sverige
Elegant Jaxon Hattar Panama Arbetar Hatt Ln4t2m Sverige

Elegant Jaxon Hattar Panama Arbetar Hatt Ln4t2m Sverige

Elegant Jaxon Hattar Panama Arbetar Hatt Ln4t2m Sverige

Elegant Jaxon Hattar Panama Arbetar Hatt Ln4t2m Sverige

  • Modell: SKU 0704

1,424.4 SEK  554.8 SEK

Vänligen välj:
Organ handvävda i Ecuador, färdiga i USA
Exklusivt för Jaxon Hats var Jaxon Panama Working Hat utformat i Kalifornien, hatt kroppar handvävda i Ecuador, och hattar är blockerade och slutade i Massachusetts.
Panama hattar är vanligtvis en kombination av världen reknown materialet, Panama halm, och högklassig traditionell styling. Vi tänkte, varför inte göra en Panama hatt som också är funktionell Review, är detta resultatet:?
Ett brett brätte för bättre skydd solen. (Vävarna i Ecuador var tvungen att göra hatten kropp med en 6-tums brätte så att efterbehandling i USA kunde göras för att den korrekta brädden bredd. Detta gjorde det möjligt att underwelt vid brädden kant, skärning av överskottsmaterial, etc. ) den "okrossbart Infoga" i kronan. Vi föreslår fortfarande hanterar denna hatt med brätte och inte kronan, men insatsen skyddar mot sprickbildning vid normalt slitage. Mössan sprayas med en DuPont Teflon som ger extra skydd för halm. Vår USA tillverkare hjälpt oss att utveckla den löstagbara chincord. På lugna dagar, ta bort den. På något blåsiga dagar lade chincord bakom huvudet fånga i hårfästet. På mycket blåsiga dagar, passar under dig hakan. Uppdaterade modellen har lagt genomföringar i hålen där hårdvaran fäster.
"Detta är hatten jag bär dagligen. Det tjänar mig utomordentligt väl." - Fred Belinsky, VHS grundare [1948-2014]
Cirka. 4" krona framför
Ca 3 3/4" . Dimensionell brätte - något mindre bredd vid sidorna och baksidan
Tillverkad av: 100% Äkta Panama, Cuenca väva - Klass 4 @@ Hattbandet kan lätt och trim: Halv- tums grosgrain med sido svansar, sydda (ej limmade) Review Löstagbar chincord (se bild) Review Hat besprutas med en Dupont teflon Spray
Bomullstwill svettband
Ytterligare information
Panamas: Från Ground Up (video) - efter processen från djungeln i Ecuador där toquilla Palmblad samlas genom sista handen i en hatt fabrik, visar denna video steg-för-steg-process för att göra Panama Hats.Panama Hattar: Fastställande Kvalitet - 5 Viktiga saker att tänka på när du handlar för en panamahatt. Hus Till Bulk / grossist Inköp av denna hatt, KLICKA HÄR
eller begär Nita
Lägg till i varukorg: