E-mail: Cindy2.pan@outlook.com
Valutor:
Mode French Märg Hjälm Oa32x8e Online
Mode French Märg Hjälm Oa32x8e Online

Mode French Märg Hjälm Oa32x8e Online

Mode French Märg Hjälm Oa32x8e Online

Mode French Märg Hjälm Oa32x8e Online

  • Modell: SKU 0500

812.6 SEK  366.9 SEK

Vänligen välj:
På grund av den handgjorda naturen av TROPIKHJÄLM du vara medveten om att det kan finnas vissa smärre brister i konstruktionen av hatten.
Dessa brister bör inte hindra utseendet eller slitaget på hjälmen.
detta fransk stil märg hjälm är den ursprungliga designen från Vietnam.
För hundra år sedan upptäckte franska fördelarna med materialet som används för att göra dessa hattar. Märgen är från träd i norra Vietnam och har egenskaper som gör det både en bra sol och regnskydd. Dessa hjälmar är tillverkade i Vietnam med hjälp av de tekniker som ärvts från den tidigare franska ockupanterna. Sälja The TROPIKHJÄLM kan sänkas ned i vatten, varvid bäraren håller sig sval under användning under varma sommardagar. Vänligen dränka utsidan av hjälmen försiktigt, utan att låta vattnet rinna i det inre av hjälmen.
Cirka.
4 1/2" Crown
2 3/4" Främre och bakre Brim
2 1/2" Side brims
av:
Pith eller Cork vissa träd i Vietnam, som omfattas av bomullstwill
färger.. Kaki och White
Storlek:
Justerbar genom av en kardborre-liknande avslutning till det inre bomull svettband. Passar upp till storlek 7 3/8 bekvämt.
Om en 7 3/8 eller högre, föreslår vi Big Head versionen av denna hjälm.
[i FIELD testat denna hatt i Anza-Borrego öknen. Efter ankomsten till en öde OASIS, doppas jAG HAT helt i vatten. märgen kvarhållna materialet vattnet för en tid medan jag elektroniska TILLBAKA TILL leden huvudet. kylningen avdunstning av vattnet på hatten var härlig. NÄR torr, hAT behöll sin styvhet och SHAPE.] Hus till Bulk / grossist Inköp av denna hatt, KLICKA hÄR
eller begär Nita
Lägg till i varukorg: